Покана за участие в 3-ти МОДЕН ИНФО ДЕН в България

Сдружение СЪВРЕМИЕ организира поредния трети и последен МОДЕН ИНФО ДЕН в България в рамките на проект CREATIVE HUB и кани всички заинтересовани млади дизайнери и професионалисти от сферата на модния дизайн да вземат участие. Събитието ще се проведе на 17 март 2023 от 11:00 часа в гр. Благоевград в зала № 5 в сградата на община Благоевград. НЯМА ТАКСА ЗА УЧАСТИЕ – ВХОД СВОБОДЕН.

 

Проект CREATIVE HUB с пълно наименование «Създаване и развитие на Креативен Център за подкрепа за млади дизайнери, млади творци и стартиращи предприемачи в сектора на модната промишленост, създаване на механизми за развитие на дизайнерския сектор в трансграничния регион Гърция-България» е съфинансиран от Европейския фонд за регионално развитие (ERDF) и от националните фондове на страните, участници в Програмата за сътрудничество Interreg V-A “Гърция-България 2014-2020”.

ПАРТНЬОРИ В ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПРОЕКТА:

  1. Солунска търговско-промишлена камара, Гърция (водещ партньор)
  2. Асоциация на гръцката модна индустрия, Гърция
  3. Gnosi Anaptixiaki НПО, Гърция
  4. Браншова организация за текстил и облекло, България
  5. Сдружение СЪВРЕМИЕ, България

 

Повече информация ще намерите в следните приложения:

1. ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ в 3-ти МОДЕН ИНФО ДЕН В БЪЛГАРИЯ

2. ПРОГРАМА - 3-ти МОДЕН ИНФО ДЕН

Регистрирайте се онлайн ТУК  или на тел: 0876 882050

Организатор: СДРУЖЕНИЕ СЪВРЕМИЕ

тел: 0899 806477, 0876 882050, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Лице за контакт: Ани Симеонова - Координатор на проект CREATIVE HUB

Публикувана във Проект: Създаване и развитие на Креативен Център за подкрепа за млади дизайнери, млади творци и стартиращи предприемачи и механизми за развитие на дизайнерския сектор в трансграничния регион Гърция-България

www.savremie.org


© 2024 ТПП. All Rights Reserved. Powered by BAMO