EYE2023: регистрирайте се за младежката конференция на Европейския парламент

Всички европейци на възраст между 16 и 30 години могат да вземат участие в младежката конференция EYE2023 в Страсбург и да споделят идеите си за бъдещето на Европа! Регистрацията е до 24 февруари.

 

На 9 и 10 юни хиляди европейци на възраст между 16 и 30 години ще отидат в Европейския парламент в Страсбург, за да обсъдят и споделят идеи за бъдещето на Европа.

Младите хора ще се срещнат с експерти, активисти, инфлуенсъри и политици и ще имат възможност да обменят идеи и да открият вдъхновение в центъра на европейската демокрация.


Петото издание на конференцията предвижда близо 200 прояви, в които ще могат да се включат участници на място и онлайн. Ще има дискусии, възможности за запознанства, артистични изпълнения, спортни състезания и интерактивни семинари.

Някои от проявите са организирани в сътрудничество с други европейски и международни институции, граждански и младежки организации.

Вижте проектопрограмата на EYE2023.


Участието в конференцията е безплатно, но участниците трябва да покрият сами разходите си за пътуване и престой в Страсбург.

Регистрирайте се за участие в EYE2023.

Източник: ЕП 


© 2024 ТПП. All Rights Reserved. Powered by BAMO