Конкурс за рисунка на тема „Аз и Европа“ е отворен за подаване на творби

По повод Деня на Европа център „Европа директно“ - Благоевград  в партньорство с НЧ „Никола Вапцаров - 1866“ обявява конкурс за рисунка на тема „Аз и Европа“. Конкурсът има за цел да насърчи участниците да изразят своята надежда за Европа като се вгледат в ценностите, които обединяват европейските народи. В конкурса могат да участват деца и младежи от Благоевград  и областта на възраст от 7 до 18 години.

 

Всеки участник може да участва с 1 рисунка. Рисунката не трябва да е гледана (копирана) от списания, картички или илюстровани книги. Няма ограничение в използваните техники и формата.

При представяне на рисунката е необходимо да попълните следната информация:

  1. Имена на участника
  2. Възраст на участника
  3. Местожителство
  4. Телефон и имейл адрес за контакт
  5. Кратко описание на рисунката

Краен срок: 4 май 2023 г.

Жури ще отличи най-добрите творби с първа, втора и трета награда във всяка от двете възрастови групи:

  • І група – 7 до 14 г.
  • ІІ група – 15 до 18 г.

Критерии за оценка: идея на рисунката, оригиналност, съчетаване на цветовете, самостоятелност.

За целите на конкурса, център „Европа директно“ – Благоевград и НЧ „Никола Вапцаров - 1866“ - Благоевград могат да събират, обработват, използват и съхраняват лични данни за участниците в конкурса. Организаторите могат да публикуват всяка рисунка, участваща в конкурса с цел неговото популяризиране.

Обявяването на резултатите ще се състои на 9 май 2022 год. в НЧ „Никола Вапцаров - 1866“. Авторите на най-добрите творби ще бъдат наградени с ваучери за книги.

Можете да представите своите творби в офиса на център „Европа директно“ – Благоевград  или в НЧ „Никола Вапцаров - 1866“  

За контакт и информация:

Тел.: 073 885017

Електронната поща:  „Европа директно“ – Благоевград  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и НЧ „Никола Вапцаров - 1866“  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

УСПЕХ НА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ!

 


© 2023 ТПП. All Rights Reserved. Powered by BAMO